Digitalt menukort til barer og natklubber

Menuello er en perfekt løsning til enhver form for barer og natklubber. Vi tilbyder et intuitivt og moderne system. Find ud af, hvordan du kan forbedre dit salg og tiltrække flere kunder ved at bruge Menuello!

Digitalt menukort til barer og natklubber
Undgå lange køer

Undgå lange køer

Lad bartenderen koncentrere sig om at lave de bedste cocktails til dine kunder i stedet for at stresse og skulle håndtere de lange køer. Kunder kan nemt selv bestille drinks fra deres siddepladser. Ordrerne sendes direkte til Menuello admin-panel og kan også udskrives på en eller flere printere.

Nemt at bruge

Menuello gør det nemt for barer og natklubber i alle størrelser at digitalisere menuerne. Vores system er enkelt at opsætte, bruge og forstå. Du kan selv vælge, hvordan du ønsker at levere kundernes ordre – hvis servering af ikke muligt på stedet, kan du nemt sende dine kunder en sms, når ordren er klar til afhentning.

Nemt at bruge
Start med at bruge en digital menu!

Start med at bruge en digital menu!

Ved at oprette en digital menu med Menuello kan du uploade billeder af dine retter og drikkevarer samt tilføje detaljerede produktbeskrivelser i din menu. Alle retter kan nemt ændres når som helst, og ændringerne bliver vist med det samme.

Øjeblikkelige ændringer og fuld kontrol over din menu

Du kan til enhver tid ændre og holde øje med din menu ved at bruge Menuello. Med et enkelt klik kan du opdatere din menu, tilføje eller fjerne produkter samt oprette stopliste for at skjule varerne, hvis du f.eks. løber tør for et produkt. Du kan også oprette tidsbegrænsninger og gøre det nemt for kunden at se, hvilke varer der er tilgængelige i øjeblikket.

Øjeblikkelige ændringer og fuld kontrol over din menu
Har du brug for at ændre din menu? Intet problem!

Har du brug for at ændre din menu? Intet problem!

Vi leverer den dynamiske QR-kode, så uanset hvor ofte du har brug for at opdatere dine menuer, kan du altid bruge den samme QR-kode. Du skal derfor ikke udskrive flyers eller klistermærker, selv hvis du foretager ændringer i menuen.

Are you still doubting?